Projecten
  • All
  • Kantoorvilla
a

Wat onze klanten zeggen

Inzicht mogelijkheden

De aanleiding voor veel kantooreigenaren is de verplichting door de nieuwe wetgeving. Klanten zijn zeer benieuwd naar de mogelijkheden voor de besparing oplossingen, de investering en subsidies.

Investerings kansen

Nu investeren levert eigenaren veel energiebesparing op. De kosten zijn lager door de nu nog geldende subsidies en door de verduurzaming van het pand samen te voegen met het geplande onderhoud.

Terugverdientijden

Gemiddeld gezien is een terugverdientijd van 5 jaar mogelijk. Op basis van financiering vanuit de bank, subsidies, en slimme oplossingen is direct geld verdienen een interessante optie die veel eigenaren nog niet weten

Unieke positie

Labelmeester voegt de nieuwste kennis van de Technische Universiteit Delft samen met de uitgebreide kennis vanuit het Ingenieursbureau Cauberg-Huygen.

Ontdek het verbruik

Elk pand heeft zijn eigen karakteristieken en een eigenaar met wensen. Ben je ook benieuwd wat het verbruik van jou pand is? Doe dan de Labelcheck

Prioriteiten stellen

Het investeren in een duurzaam pand levert een financieel rendement van 10-15% op. Het is aan de eigenaar van het pand om keuze te maken wanneer hij/zij wilt starten met besparen. Labelmeester regelt de rest.

Doe de Labelcheck
Naar besparen