Binnen 48 uur advies

Vul de energielabel check in en wij doen de rest!

 

Nu voor kantoren, bedrijfspanden, winkels, scholen, gezondheidszorg, recreatie en bijeenkomst ruimtes, sportverenigingen en logies.

(gratis)

Binnen 48 uur advies

Vul de labelcheck in en wij doen de rest!

Wat als u niet verduurzaamt?:

Met het ‘Besluit energieprestatie gebouwen’ wordt verwacht dat in 2023 utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels en scholen minimaal aan energielabel C voldoen. Als het pand niet voldoet aan deze energielabel C verplichting, dan kan de Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILT) boetes van maximaal 20.250 euro voor bedrijven opleggen.

De juiste balans vinden

Labelmeester helpt met het vinden van de juiste balans tussen kosten en terugverdientijden. Een gezond binnenklimaat heeft een sterke positieve invloed op de kostenstructuur van uw organisatie. Uit onderzoek blijkt dat een zakelijke operationele kostenverdeling van organisaties in Nederland bestaat uit 1% energiekosten, 9 % huisvestingskosten en 90% personeelskosten.

Snel inzicht door de Labelcheck

De Labelcheck is op basis van enkele vragen (max 1 min.) De scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden en de effecten van energiebesparende maatregelen. Wilt u een volledig op maat gemaakt advies over energiebesparingsmaatregelen of een officieel energielabel? Wij van Labelmeester zijn gecertificeerd om u hierin te begeleiden.

labelmeester

Tevreden klanten

Naar besparen
Bekijk prijzen