Contact
Contact

Telefoon

Jelrick +31 46 06 43 10

Rickwin +31 6 42 02 48 56

E-mail

Adres

Collab Wibautstraat 131D

1091 GL Amsterdam

Het oog van de meester

Het team achter Labelmeester bestaat uit twee technisch geschoolde ondernemers.  Samen hebben wij de missie om de wereld duurzamer te maken en daarmee andere ondernemers helpen geld te besparen.

Rene Dekart

Technisch en Operationeel

Rene Dekart houdt zich bezig met technische verhaal achter de verduurzaming van kantoorpanden. Hij legt de nadruk op het digitaliseren van het proces en het nadenken over hoe bedachte maatregelen eenvoudig geimplementeerd kunnen worden. Rene is de altijd vriendelijke en toegankelijke enthousiasteling die je kan bellen voor vragen.

Tip: Rene heeft vaak last van een hongerig buikje!

Rickwin Huisman

Strategisch en Marketing

Rickwin Huisman focust zich op de aansluiting van de dienst met de wensen van de klant. Altijd bezig met nieuwe kansen en verbeteringen om de dienst perfect te maken. Denk hierbij aan klantonderzoek, data analyse en financiële mogelijkhedenonderzoeken. Rickwin is fanatiek voorstander van het implementeren van nieuwe technieken en streeft hierbij naar de beste oplossing voor het financieel verantwoord verduurzamen.

Tip: Wees enthousiast en hij doet alles voor je!

F.A.Q.

Geldt deze wetgeving ook voor monumenten?

Nee, de wetgeving is (nog) alleen nog van kracht op kantoorpanden. Hierbij zijn gemeentelijke, provinciale, landelijke monumenten dus uitgesloten voor nu. Het is echter vaak wel verstandig om een scan te doen van het pand zodat je inzicht hebt hoeveel geld u kunt besparen.

Verdien ik altijd geld met het verduurzamen van mijn panden?

Kan, maar dat hoeft zeker niet. Hoe slechter het energielabel hoe meer je kan besparen per jaar, maar ook hoe groter de ingrepen aan het pand zijn. Dit vraagt een hogere investering in het begin.

Doe de Labelcheck
Naar besparen